tim
tim
tim

Tim Boerlijst

Tim geeft vanaf januari 2014 bij DanceFlow les aan de boyz op vrijdag. Tim is een echte performer en weet zijn passie ook over te brengen. Behalve ervaring on-stage en een opleiding theaterdans, heeft Tim zich ook gespecialiseerd in tapdance en hij is daardoor een bijzonder veelzijdig docent. 

Van 2008 tot 2013 heb ik in Tilburg de opleiding theaterdans uitvoerend richting Jazz/Urban, aan de dansacademie gevolgd. Daarbij heb ik mij de afgelopen zes jaar intensief verdiept in de hiphop en Jazz cultuur en bijbehorende dansstijlen en ik heb mij gespecialiseerd in Waving, Popping en Tap.

Sinds vijf jaar geef ik les en ik ben ook actief als performer (o.a. op Lowlands, in Paradiso, op PUNCH festival, in de film Nol King Ruther en in de serie Moeder ik wil bij de revue).

In mijn lessen zullen verschillende Jazz en Hiphop stijlen aan bod komen en we gaan op zoek naar de verschillende bewegingskwaliteiten, isolaties van lichaamsdelen, muzikaliteit en natuurlijk veel vette moves. Improvisatie is een belangrijk thema in mijn les, want voor mij is dat de essentie van Hiphop, Jazz en dans in het algemeen. 

Toch blijft het allerbelangrijkste genieten en lekker dansen! Daarom kijk ik ernaar uit om les te geven aan jullie bij DanceFlow.

Specialisatie: Jazz/Urban, Hiphop Waving, Popping en Tap

Opleiding: Jazz/Urban opleiding theaterdans aan de Fontys Academie in Tilburg

Email: tim@danceflow.nl

Welke lessen kan je bij mij volgen:

Vrijdag 18:15 Boyzdance 1
Vrijdag 19:15 Boyzdance 2
Vrijdag 20:45 Boyzdance 3
Vrijdag 20:15 Boyztechnics
Woensdag 20:00 Modern Jazz 3
Woensdag 18:00 Streetjazz 3
Woensdag 18:00 Tap 1
Woensdag 19:00 Tap 2
Agenda Gallery Docenten Winkelmaandje
DanceFlow © 2018 | Powered by Blokker Design 2011 | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring