dansactiviteiten
dansactiviteiten
dansactiviteiten

Dansactiviteiten

Naast de reguliere lessen, organiseert DanceFlow tal van dansactiviteiten. Natuurlijk Dans& in 't Fort, maar ook voorstellingen. Daarbij is het ook mogelijk om je partijtje bij DanceFlow te vieren. Voor een actuele agenda van de activiteiten verwijs ik u naar de website of naar de nieuwsbrief die ongeveer elke twee maanden wordt gemaild en van de website te downloaden is.

Voorstellingen

Omdat theaterdans in een theater thuishoort, maken de voorstellingen een belangrijk deel uit van de activiteiten bij DanceFlow. Zo zijn er de jaarlijkse eindvoorstellingen (in het seizoen 2023/2024 op 8 juni 2024 in Schouwburg de Meerse!), waar alle leerlingen maandenlang naar toe leven. Waar ze kunnen laten zien wat ze geleerd hebben, compleet met kostuums, schmink en theatertechniek. De voorstellingen maken onderdeel uit van de seizoenscursussen van DanceFlow dansstudio.

Backstage tijdens de voorstellingen van 2012:

De dansers van de Demo groepen zullen daarnaast ook nog andere voorstellingen gaan doen. De leerlingen doen hiermee veel podiumervaring op en leren wat er allemaal bij het theatervak komt kijken!

Ook organiseert DanceFlow soms bezoeken aan een professionele dansvoorstelling, bijvoorbeeld van het Nationale Ballet, Conny Janssen danst! of Introdans. Behalve dat het leuk is om met je groep een dagje weg te gaan, is zo’n professionele voorstelling natuurlijk heel erg inspirerend!

Agenda Gallery Docenten Winkelmaandje
DanceFlow © 2023 | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Huisregels