chantal
chantal
chantal

Chantal Oosten

In 2000 ben ik afgestudeerd aan de opleiding docent theater dans in Amsterdam met als specialisaties: klassiek ballet, jazz-dans en kinderdans. Daarnaast heb ik jarenlang tap dans- en zanglessen gevolgd.

Nadat ik mijn diploma behaalde, heb ik aanvullende opleidingen gedaan; onder andere peuterdans, kinderdans, danscoaching, danstherapie en kinderyoga. Ik heb doceerervaring opgedaan bij verschillende balletscholen, basisscholen en middelbare scholen. Verder heb ik choreografieën gemaakt voor diverse producties en heb ik zelf nog regelmatig voorstellingen gedanst. Sinds 2002 leid ik DanceFlow dansstudio met succes en heel veel plezier.

Sinds juni 2018 heb ik het diploma voor leerkracht vrijeschool behaald en werk ik als leerkracht op de Rudolf Steinerschool in Haarlem. Het werken vanuit hoofd, hart en handen, het bewegend leren en het kunstzinnig onderwijs zijn voor mij de speerpunten van het vrijeschool onderwijs. 

Al het goede uit deze ervaringen wil ik samen laten komen in DanceFlow dansstudio! Een ambitieuze dansstudio met lessen voor jong en oud. Mijn filosofie is dat dansen plezier betekent, maar ook de mogelijkheid om jezelf te uiten. Mijn doel is dan ook leerlingen tot veelzijdige, expressieve en creatieve dansers op te leiden.

Specialisatie: klassiek ballet, jazz-dans en kinderdans

Opleiding: Docent Theaterdans aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten

Email: chantal@danceflow.nl

Welke lessen kan je bij mij volgen:

Donderdag 20:30 Jazz
Zaterdag 11:15 Kinderballet
Woensdag 14:30 Klassiek ballet 1
Maandag 20:15 Klassiek volw A
Woensdag 09:45 Klassiek volw B
Woensdag 13:45 Kleuterdans A
Zaterdag 10:15 Kleuterdans B
Donderdag 19:30 Musicaljazz
Donderdag 19:00 Muzicalzang
Woensdag 10:45 Peuterdans A
Zaterdag 09:30 Peuterdans B
Maandag 21:15 Spitzen volw
Zaterdag 12:15 Streetjazz
Zaterdag 13:15 Tap 1
Agenda Gallery Docenten Winkelmaandje
DanceFlow © 2020 | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring