dansactiviteiten
dansactiviteiten
dansactiviteiten

Dansactiviteiten

Naast de reguliere lessen, organiseert DanceFlow tal van dansactiviteiten. Natuurlijk Dans& in 't Fort, maar ook voorstellingen. Daarbij is het ook mogelijk om je partijtje bij DanceFlow te vieren. Voor een actuele agenda van de activiteiten verwijs ik u naar de website of naar de nieuwsbrief die ongeveer elke twee maanden wordt uitgedeeld in de les en van de website te downloaden is.

Zomerdansactiviteiten

www.dansfort.nl

Dans& in 't Fort is voor tieners, volwassen, jongens en kinderen vanaf 4 jaar, die zich ook tijdens de zomervakantie willen uitleven op het gebied van Dans, Theater, Zang, Beeldende kunst en veel meer. Een hele week lang (meestal de eerste week van de zomervakantie), zorgen gediplomeerde en ervaren docenten voor inspirerende lessen, workshops en andere activiteiten op kunstzinnig en soms ook spiritueel vlak!

Het is mogelijk je in te schrijven voor een hele week, een aantal dagen, één/enkele workshops; met of zonder overnachting. Ook wordt voor de kinderen en tieners iedere avond een avondprogramma georganiseerd met spellen, speurtochten, feesten en nog veel meer.

De Dans& week speelt zich af in/bij het Fort Penningsveer in het recreatiegebied Spaarnwoude. Een geweldige plek, met prachtige zaal vlakbij Haarlem. Ga naar de website en schrijf je in voor een onvergetelijke week!

Agenda Gallery Docenten Winkelmaandje
DanceFlow © 2020 | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring