Demogroep

De leerlingen uit deze groep vormen de demogroep van DanceFlow. De Demogroep is speciaal voor leerlingen die veel danservaring en danstechnische ondergrond hebben en vaker willen optreden. In deze les start docente Lobke met het maken en instuderen van repertoire, waarmee we later bij verschillende gelegenheden shows en voorstellingen gaan geven. Het maken van een stuk onstaat altijd samen met de dansers, waardoor je als danser echt onderdeel uitmaakt van het maakproces.

Voor deze groep kun je worden geselecteerd door je docent en je moet minimaal één andere techniekles volgen bij DanceFlow. De demogroep heeft afgelopen seizoenen o.a. opgetreden bij de DanceMass, de aankomst van de Avondvierdaagse, bij een concert van Muziekvereniging Irene, het nieuwjaarsfeest van Walking Wheels en diverse markten (verenigingenmarkt, WAK Kunstmarkt).

 Kom een auditieles meedoen als je ook deel wilt uitmaken van de demogroep!

Demogroep
Leeftijd: 14+ jaar
Tijd: Woensdag 19:30
Lesduur: 90 min
Kosten seizoenscursus: € 481.68
of 4 termijnen van: € 120.42
Docent: Lobke Reitsma
Periode: 07-09-2022 t/m 28-06-2023
* Dit bedrag is een indicatie van de kosten als u op dit moment inschrijft voor een heel seizoen. Als u inschrijft na de start van de cursus, worden de gemiste lessen namelijk niet in rekening gebracht. U ontvangt zo snel mogelijk na de automatische inschrijfbevestiging, een nieuwe berekening met het juiste bedrag.
Agenda Gallery Docenten Winkelmaandje
DanceFlow © 2020 | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring