Docenten
Margie Oosten
Hedwig Koers
Lobke Reitsema
Kevin Gumbs

Docenten

DanceFlow Dansstudio werkt met gediplomeerde docenten en choreografen en de basis van de lessen is theaterdans (klassiek ballet, moderne dans en jazzdans).

Britt Tebbens

... Meer >>

Chantal Oosten

In 2000 ben ik afgestudeerd aan de opleiding docent theater dans in Amsterdam met als specialisaties: klassiek bal let, jazz-dans en kinderdans. Daarnaast heb ik jarenlang tap dans- en zanglessen gevolgd.

... Meer >>

Kevin Gumbs

Sinds maart 2019 geeft Kevin de dinsdag danslessen bij DanceFlow. Leerlingen kunnen zich laten inspireren door zijn veelzijdige en eigen stijl.

... Meer >>

Lobke Reitsma

Sinds januari 2018 geeft Lobke les bij DanceFlow. Op geheel eigen wijze heeft zij de Boysdance lessen vormgegeven en vanaf september 2018 geeft ze ook Streetjazz en Klassiek/Modern. Lobke is afgestudeerd aan de MBO dans in Haarlem.

... Meer >>

Margie Coenen

Margie geeft vanaf het dansseizoen 2015/2016 wekelijks les bij DanceFlow. Margie heeft jarenlang ervaring als uitvoerend danser en als docent van theater en balletgezelschappen. Na een prachtige danscarriere als danseres van het zeer gewaardeer... Meer >>

Tona Akershoek

Vanaf 2020 geeft Tona tap bij DanceFlow dansstudio. Tona is al van jongs af aan verbonden aan DanceFlow. Eerst als leerling, daarna als hulpjuf en nu dus als dansjuf.

... Meer >>

Agenda Gallery Docenten Winkelmaandje
DanceFlow © 2020 | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring