lobke
lobke
lobke

Lobke Reitsma

Sinds januari 2018 geeft Lobke les bij DanceFlow. Op geheel eigen wijze heeft zij de Boysdance lessen vormgegeven en vanaf september 2018 geeft ze ook Streetjazz en Klassiek/Modern. Lobke is afgestudeerd aan de MBO dans in Haarlem en ze is gespecialiseerd in HipHop, Streetdance en Modern, en is bovendien opgeleid als veelzijdig dansdocent.

Mijn naam is Lobke Reitsma, ben 20 jaar en woon in Hoorn. Ik geef sinds 6 jaar danslessen en dat doe het met heel veel plezier. Op mijn 4de jaar ben ik begonnen met dansen (kinder klassiek). Daarna ben ik in de hiphop, modern en jazz gerold. Op mijn 10de wist ik het: ik wilde een dansopleiding doen. Na een aantal audities uiteindelijk in Haarlem terecht gekomen en ik ben daar met vlag en wimpel geslaagd!

Mijn dansstijlen zijn: hiphop, jazz, modern, klassiek ballet en streetdance/jazz. Als ik zelf dans, dans ik met passie, gevoel en heel veel enthousiasme. Dit wil ik ook overbrengen op de leerlingen. Ik vind het belangrijk om mijn lessen en choreo's in samenspraak met de leerlingen te maken. Hierdoor bouw je een bepaalde sfeer op en leer je elkaar beter kennen. Bij mij in de les werken we veel aan techniek,  je laat zien wie je bent en we gaan op onderzoek uit naar wat je nou eigenlijk allemaal kunt met je lichaam. Tevens is het mijn grootste droom en ambitie om ooit een eigen dansschool op te starten in Italië.

Specialisatie: HipHop, Streetdance en Modern

Opleiding: MBO dans

Email: lobke@danceflow.nl

Agenda Gallery Docenten Winkelmaandje
DanceFlow © 2023 | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Huisregels