Peuterdans

Kinderen bewegen, dansen, zingen en spelen graag en veel. Tijdens deze les wordt dit aangeboren gevoel gestimuleerd met liedjes, versjes, materialen en veel verschillende muziek. Iedere week dansen de kinderen samen over een voor hen aansprekend onderwerp en krijgt de peuter alle ruimte om te experimenteren.

In de les wordt, naast dans, ook een gebruik gemaakt van peuteryoga. Door middel van ademhaling, speelse oefeningetjes, zintuigspelletjes en massage komen de kinderen meer in contact met zichzelf en hun innerlijke wereld. En daarmee leggen ze de basis voor een gezond en evenwichtig leven! 

De peuterdanslessen zijn bedoeld voor kinderen van 2 en 3 jaar samen met een ouder/verzorger. Je krijgt als ouder ideeën aangereikt hoe je de natuurlijke bewegingsdrang van je kind kunt stimuleren. En natuurlijk is het ook gewoon ontzettend leuk om samen te dansen!  

De peuterdanslessen zijn 8-weekse cursussen, zodat het kind de kans krijgt om het dansen echt te ervaren. Na 8 weken kun je verder gaan met het volgende blok of (tijdelijk) stoppen.

Blok 1: 14 sep t/m 16 nov 2024 (behalve 2 nov)
Blok 2: 30 nov t/m 1 feb 2025 (behalve 28 dec en 4 jan)
Blok 3: 15 feb t/m 12 apr 2025 (behalve 22 feb)
Blok 4: 26 apr t/m 28 juni 2025 (behalve 3 en 10 mei)

 

Agenda Gallery Docenten Winkelmaandje
DanceFlow © 2023 | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Huisregels