Moderne dans

Moderne dans is heerlijk om te doen! Het is een stijl die heel vrij is en los, snel kan zijn maar ook langzaam en waarbij je groot mag verplaatsen, zelfs over de grond. De les wordt gecombineerd met jazz, met haar afro-amerikaanse-, musical/show- en streetdance invloeden. Oefeningen uit de techniek van de moderne-  en jazzdans (o.a. Martha Graham, Merce Cunningham, Release techniek, Horton) zullen aan bod komen en afgewisseld worden door een improvisatie naar aanleiding van een opdracht waarbij je zelf kunt bepalen hoe je danst. 

Natuurlijk zal er in de les ook tijd zijn voor choreografie. De dans die we doen aan het einde van de les kan gaan over een verhaal, een thema of over een gevoel. Allerlei muziekstijlen zullen aan bod komen: muziek met een harde beat, lyrische muziek uit bijvoorbeeld een film, pianomuziek als bij ballet of muziek die je misschien wel dagelijks hoort op de radio.

Kortom: een les modern/jazz is heel veelzijdig, creatief, leuk, uitdagend en anders!

Modern/Jazz 1
Leeftijd: 7-9 jaar
Tijd: Dinsdag 16:00
Lesduur: 60 min
Hele seizoen kost: € 299.88
Of 4 termijnen van: € 74.97
Docent: Nika Jankovic
Periode: 11-09-2018 t/m 25-06-2019

U betaalt nog ongeveer: € 133.00*
* Dit bedrag is een indicatie van de kosten als u op dit moment inschrijft voor een heel seizoen. Als u inschrijft na de start van de cursus, worden de gemiste lessen namelijk niet in rekening gebracht. U ontvangt zo snel mogelijk na de automatische inschrijfbevestiging, een nieuwe berekening met het juiste bedrag.
Agenda Gallery Docenten Winkelmaandje
DanceFlow © 2018 | Powered by Blokker Design 2011 | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring