Moderne dans & yoga (18+)

In deze les combineert docente Nika soepele moderne dansbewegingen met zachte Vinyasa flow yoga oefeningen. We gebruiken de flow van de Vinyasa flow yoga om meer souplesse en lichtheid in ons lichaam te krijgen, zodat we in moderne danscombinaties sterk en toch ook zacht kunnen bewegen. 

Heb je nooit eerder yoga gedaan of moderne dans beoefend? Geen probleem! Nika helpt je door adem en de techniek langzaam van de ene naar de andere houding. Ook werkt ze aan het uitlijnen van de houdingen. Daarnaast gebruikt Nika verschillende moderne danstechnieken (Cunningham, Graham, Limón) om je heerlijk te laten dansen!

Voor degenen die onregelmatig werk hebben of om andere redenen vaak afwezig zijn, bieden we de mogelijkheid om een 10-rittenkaart te kopen. Informeer bij de dansstudio naar de mogelijkheden.

 
Moderne dans & Yoga
Leeftijd: 18+ jaar
Tijd: Dinsdag 20:30
Lesduur: 60 min
Hele seizoen kost: € 305.28
Of 4 termijnen van: € 76.32
Docent: Nika Jankovic
Periode: 12-09-2017 t/m 03-07-2018

U betaalt nog ongeveer: € 17.00*
* Dit bedrag is een indicatie van de kosten als u op dit moment inschrijft voor een heel seizoen. Als u inschrijft na de start van de cursus, worden de gemiste lessen namelijk niet in rekening gebracht. U ontvangt zo snel mogelijk na de automatische inschrijfbevestiging, een nieuwe berekening met het juiste bedrag.
Agenda Gallery Docenten Winkelmaandje
DanceFlow © 2018 | Powered by Blokker Design 2011 | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring