sabina
sabina
sabina

Sabina Hoogendijk

Vanaf het nieuwe seizoen 2016 gaat Sabina bij DanceFlow de Fusion les voor volwassenen en peuterlessen geven. Sabina is docent, danser en sporter en zij heeft al jaren een dochter op les zitten bij DanceFlow. We zijn daarom erg blij om haar te verwelkomen in het docententeam.

Ik ben in 2005 afgestudeerd aan de Johan Cruijff University. Voor deze opleiding heb ik op de Rotterdamse Dansacademie gezeten waaronder ook de opleiding HAVO voor muziek en dans. Daarnaast heb ik vele scholingen gevolgd in de danswereld.

Ik heb  3 jaar gewerkt op het Johan Cruijff College als topsportcoördinator. De danswereld bleef knagen, zodoende ben ik gaan werken op de MBO opleiding Dans van het ROC in Utrecht. Nu verzorg ik workshops op VMBO scholen voor het vak dans en ben werkzaam op verschillende dansscholen. Ik heb aan verschillende producties meegedaan waaronder de productie Cirklo van Kristina de Chatel. Tevens ben ik docent in mijn sport Twirlen, dat al doe sinds mijn derde en waarin ik meerdere EK titels heb gewonnen. Sinds vorig jaar ben ik ook bondscoach.

Specialisatie: Kinderdans, klassiek en modern

Opleiding: Johan Cruijff University en Rotterdams dansacademie

Email: sabina@danceflow.nl

Welke lessen kan je bij mij volgen:

Woensdag 16:30 Modern/Jazz 1
Agenda Gallery Docenten Winkelmaandje
DanceFlow © 2018 | Powered by Blokker Design 2011 | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring